FOREDRAG

FOREDRAGSKALENDER
Foredraget: Virksomhed i boligen
Foredrag er holdt i samarbejde med Iværk & Ivækst messen, Vækstugen Uge 46/47, Deloitte, Powerjobsøgerne, Women in business, DJØF Selvstændige, Journalistforbundet m.fl.
 
BOOK FOREDRAGSHOLDER

Foredraget inspirerer tilhørerne til at realisere en drøm om at drive egen virksomhed og viser, hvordan det kan gøres med meget enkle midler og uden at sætte sig i stor gæld. Foredraget giver praktiske anvisninger, både til dem, der vil starte virksomhed på fuld til og som selvstændigt bierhverv - og til dem, der allerede er i gang, men drømmer om at drive deres virksomhed fra boligen. 

Et oplagt emne og inspirerende indspark til både A-kasser, jobcentre, erhvervskontorer og væksthuse, biblioteker, foreninger og uddannelsesinstitutioner. Beskriv venligst arrangementet med tid, sted, varighed og antal deltagere og indhent pris på bogen@virksomhediboligen.dk.
 
KOM PÅ VENTELISTE
Du kan blive skrevet på en venteliste, så du får besked, hvis der er åbne foredrag i nærheden af dig. Send en mail til bogen@virksomhediboligen.dk hvor du fortæller, i hvilket geografisk område, du har mulighed for at deltage.
 
Foto: Fynsstifttidende

”Min mission med bogen er at få flere lønmodtagere til at tage springet og blive iværksættere
– og få flere livsstilsiværksættere
til at blive vækstiværksættere.”