Virksomhed i boligen har fået en lektørudtalelse

oprettet d. under Nyheder

Hvis en bog skal kunne købes hjem til bibliotekerne, skal den have en lektørudtalelse. Det har "Virksomhed i boligen" nu fået, så hvis dit lokale bibliotek ikke har den på hylderne, kan den bestilles. 

Uddrag af Lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter:
Det er populært at arbejde hjemme, nok bl.a. i kraft af internettet. Hvis man har drømmen og ideen til et produkt, er der mange gode råd og inspiration at hente i denne bog. Forfatteren ser på, hvilke egenskaber man skal have som iværksætter og illustrerer dette med 17 iværksætterhistorier… Alle driver virksomhed med lokaler i tilknytning til boligen.
Bogens sidste 60 sider er helliget facts om alt tænkeligt fra byggetilladelser, virksomhedsregistrering til skatteregler, alt med henvisninger til relevante steder på nettet… Denne bog kombinerer indretning med megen viden.
Samlet konklusion: En lækker, inspirerende og factsmættet bog om at etablere egen virksomhed i boligen.
 

Kommentar(er) 2

 • Helle Lundsgaard
  Helle Lundsgaard

  Hej Hugo, Tak for din kommentar. Der er oprettet et forum, hvor disse erfaringer kan udveksles. Du kan stadig oprette dig gratis i VIB-forum, hvor jeg ser frem til at møde dig. Mvh Helle Lundsgaard

  Opret kommentar

 • Hugo Sørensen
  Hugo Sørensen

  HUSK: Når kontoret i boligen igen skal tilbageføres i BBR til beboelse. Så skal det NYE bygningsreglement følges for igen at lovliggøre enheden til beboelse. Dette kan i sig selv blive en meget bekostelig bekostning.

  Opret kommentar

Skriv din kommentar