BLOG

Virksomhed i boligen har fået en lektørudtalelse

Oprettet d. 11/12 2012 af Helle Lundsgaard
Hvis en bog skal kunne købes hjem til bibliotekerne, skal den have en lektørudtalelse. Det har "Virksomhed i boligen" nu fået, så hvis dit lokale bibliotek ikke har den på hylderne, kan den bestilles. 

Uddrag af Lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter:
Det er populært at arbejde hjemme, nok bl.a. i kraft af internettet. Hvis man har drømmen og ideen til et produkt, er der mange gode råd og inspiration at hente i denne bog. Forfatteren ser på, hvilke egenskaber man skal have som iværksætter og illustrerer dette med 17 iværksætterhistorier… Alle driver virksomhed med lokaler i tilknytning til boligen.
Bogens sidste 60 sider er helliget facts om alt tænkeligt fra byggetilladelser, virksomhedsregistrering til skatteregler, alt med henvisninger til relevante steder på nettet… Denne bog kombinerer indretning med megen viden.
Samlet konklusion: En lækker, inspirerende og factsmættet bog om at etablere egen virksomhed i boligen.
 
Kategori: Nyheder | 2 kommentar(er) | Skriv en kommentar |
  »

Foredrag for fulde huse

Oprettet d. 10/12 2012 af Helle Lundsgaard
Over 30 personer havde fundet vej til foredragene hos Deloitte i både Slagelse og Nykøbing Falster. Også hos lampedesigner Birgit Østergaard i Aarhus var der rift om pladserne. Hun havde stillet 25 stole frem, men de sidste fik plads på det bløde lammeskind foran kaminen. Spørgelysten var enorm alle tre steder, og jeg er ret sikker på, at der var nogle stykker, der fik mod på at springe ud som iværksættere i løbet af de aftener. 
Kategori: Nyheder | Ingen kommentar(er) | Skriv en kommentar |
  »
Side 1 af 1

Blog Oversigt:

Kategorier

Månedsarkiv